Battlefield V büyük indirimle tüm zamanların Steam rekorunu kırdı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Battlefield V büyük indirimle tüm zamanların Steam rekorunu kırdı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Bu, Battlefield 2042 oyuncu sayısının bu yılın Ekim ayında ulaştığı, 107


Savaş Alanı V EA’in 2018 2 Battlefield V Definitive Edition, 28 Kasım Salı gününe kadar Steam’de %92 indirimli olarak satışta FPS oyunu şu anda Steam’de %92’lik devasa bir indirimle sunuluyor ve insanlar, Battlefield 2042’nin sadece bir ay önce yeniden canlanmasının ardından serideki başka bir oyuna geri dönmek için bu fırsatı açıkça değerlendirdiler Tırmanışta BFV, Steam’de Baldur’s Gate 3 ve Valve’s Left 4 Dead 2’nin önüne geçiyor ve Call of Duty MW3’ün mevcut Steam kullanıcı tabanına rakip olmaya yaklaştırıyor Artık dönüm noktası niteliğindeki FPS oyunları CoD ile Battlefield arasındaki asırlık rekabet, BFV Steam oyuncu sayısının tüm zamanların yeni bir rekoruna ulaşmasıyla daha da kızışıyor

Eğer böyle bir düşünceniz varsa, şanslısınız çünkü indirim bir süre daha devam edecek katıl eylem hakkında Çoğu zaman bu tür bir ivme kartopu etkisi de yaratabilir; bir oyun Steam’de yükselmeye başladığında, daha fazla oyuncu bunu görür ve sunucular meşgulken oyuna geri dönmek için en iyi zamanın şimdi olduğuna karar verir 814’lük önceki rekorun hemen ötesine geçti Bu, normal fiyatı olan 49,99 $ veya 44,99 £’dan yalnızca 3,99 $ veya 3,59 £ ödemeyi beklemeniz gerektiği anlamına gelir

Farklı bir şey mi istiyorsunuz? PC’de 2023’te göz atmanız gereken en iyi çok oyunculu oyunların yanı sıra tüm tarihi yeniden canlandırma ihtiyaçlarınız için en iyi 2 Dünya Savaşı’ndaki nişancı oyunu tüm zamanların Steam rekoru eşzamanlı oyuncu sayısını kırarken aksiyona dramatik dönüşüne devam ediyor

Bizi ayrıca takip edebilirsiniz Google Haberleri günlük PC oyunları haberleri, incelemeleri ve kılavuzları için

Battlefield V’in fiyatının dört doların altına düştüğü büyük sonbahar Steam indiriminin ardından, bir oyuncu seli geldi ve bu da Steam oyuncu sayısının yakın zamandaki ortalamasına göre büyük bir artış göstermesine neden oldu

Görünüşe göre oyuncular bu büyük tasarruflardan serideki normalde kaçırabilecekleri oyunları tekrar ziyaret etme veya belki de ilk kez deneme şansı olarak yararlanıyor Dünya Savaşı oyunlarından çok daha fazlasını sunuyoruz



oyun-2

692 eş zamanlı oyuncuyla küçük bir ilerleme kaydetti 542 eş zamanlı oyuncuyla tüm zamanların yeni zirvesine ulaşıldı ve Ağustos 2021’de kırılan 89 000’den fazla eşzamanlı oyuncuyla tüm zamanların rekorunu kırdığı seviyede olmasa da yine de etkileyici bir başarı

Bugün 24 Kasım Cuma sabah 6:00 PST / 9:00 EST / 14:00 GMT / 15:00 CEST civarında, Steam Charts izleme sitesi raporlar Battlefield V için 90 Bu aynı zamanda Battlefield V’i Call of Duty’ye yakın bir mesafeye getiriyor, ancak Call of Duty 24 saatlik zirvede 127